Overzicht
Over mij
VIPmenu
Sluiten
Waar heb je nu zin in, wat wil je dat ik voor je doe? Maak een keuze uit mijn Menu en laten we samen spelen en genieten!
Ga Nu Live
Direct Chat Contact
Gratis Aanmelden
-+ CurvyCindy
Wie ben ik? Hoi ik een volslanke dame die graag erotisch kletst met je. Ben gek op seks en krijg er nooit genoeg van. Ik vind het heerlijk om met mezelf te spelen als jij meeluistert of meedoet. IK ben zeer openminded dus iets is niet gauw te gek bij mij. Dus mannen komen jullie lekker spelen met me ??? Gewoon gezellig praten en fantaseren mag natuurlijk ook. Hoor ik je zo? Bel me eens via de viplijn 0906-8687 toets mijn box nummer in 240 en je hebt direct contact met me dus geen wachttijden.of menu's waar je eerst doorheen moet ...ik zal je behandelen als een VIP en je heerlijk verwennen ..xx en heb ik je lekker laten genieten een leuke waardering in de vorm van een fooitje is altijd welkom. Nieuwsgierig geworden naar me en ben ik niet online stuur me een smsje en we kunnen afspreken wanneer ik online ben voor je ..xxx

Dit vind ik opwindend: Een man die weet wat ie wil,respect heeft en me behandeld als zijn prinsesje...maar dan wel een heel stout prinsesje. Hou van heerlijke ongeremde geile seks en vind het heerlijk om nieuwe dingen samen te ontdekken en uitproberen. Ook rollenspel vind ik spannend en geil ik de geile hoer die jij ingehuurd hebt , of je geile buurvrouw die wat komt lenen van je maar ondertussen je pik wil gebruiken ..

Ik ben hier meestal: Middag en avond en op de privelijn 0906-8687 onder boxnummer 240, dan heb je me direct aan de lijn dus geen wachttijden of door een menu moeten ..gewoon bellen naar het nummer 0906-8687 en mijn boxnummer 240 invoeren en je hebt direct contact met mij. Dinsdag ook vaak overdag online en op de vrijdag ook. Wil je een tijd afspreken stuur me een mailtje en dan kan ik je laten weten of ik er dan ben !!!

Laatst online:
17-04-2024
Leeftijd:
41
Lichaamsbouw:
Obese
Cupmaat:
E
Kleur ogen:
Bruin
Figuur:
Volslank
Haarkleur:
Bruin
Piercings:
Ja
Intiem kapsel:
Geschoren
Geaardheid:
Hetero
Sextoys:
Ja
Sterrenbeeld:
Ram
Tattoes:
Ja
Huidskleur:
Blank
Wil je graag direct lekker privé gaan met de allerheetste dames? Dan ben je op het juiste adres! Bij Samen Prive vind je de geilste vrouwen voor direct lekker privé gaan!
kusjes
Ook Cam- of Beldame worden?

All models were 18 or older at the time the photos or videos were taken / Alle modellen waren 18 jaar of ouder toen de foto's of video's zijn genomen.

© PEK BV   Privacybeleid   Cookiebeleid   Gebruikersvoorwaarden   Bekijk de mobiele site
Deze site is eigendom van en wordt onderhouden door PEK bv te Gouda